Recollida de comandes:
Dissabtes de 10h a 14h
Av. del Paral·lel 49, Barcelona
La comunitat de Slow Food compartim els valors del moviment internacional Slow Food i s'estableix per aconseguir un objectius específics com per exemple, la protecció i millora d'un aliment local, la creació d'horts o projectes educatius que estiguin vinculats als objectius generals d'Slow Food. Operem en un territori específic dialogant amb la resta de la xarxa local i regional.
Uns preus accessibles per als consumidors, una retribució i unes condicions justes per als productors a petita escala.
Una dieta amb aliments de temporada, frescos i saborosos que satisfacin els sentits i que formi part de la nostra cultura local.
Una producció alimentària i un consum que no danyi el medi ambient, el benestar animal ni la nostra salut.
Els convivia són el pilar fonamental de Slow Food. Aquests són possibles gràcies als socis, que ofereixen el seu temps i la seva energia de forma voluntària organitzant sopars senzills i degustacions, on els socis comparteixen les alegries del menjar, visites a productors i granges locals, conferències i debats, festivals de cinema o en cursos de degustació tant per a nens com per a adults.